Bullernätverket lanserar ny hemsida

I september 2022 lanserar Bullernätverket i Stockholms län sin nya hemsida. Nätverkets hemsida driftas nu av Centrum för arbets- och miljömedicin och har lyfts in under Stockholms Läns Sjukvårdsområdes (SLSO) regi.

Hej och Välkommen till Bullernätverkets nya hemsida! Mycket är sig likt men några nyheter har smugit sig in i sidans upplägg. Den största förändringen är att sidan nu driftas av Centrum för arbets- och miljömedicin (CAMM) i regi av Stockholms Läns Sjukvårdsområde (SLSO). Med flytten får sidan flera nya funktioner och tillgänlighetsanpassningen underlättas. Vi hoppas med detta även säkra hemsidans långsiktiga drift då den knyts till CAMM:s etablerade kommunikationskanaler.

En nyhet i sidan är fliken Personporträtt där du som arbetar med bullerfrågor i regionen har en möjlighet att synas lite extra. Vill du att vi gör ett porträtt av dig och din verksamhet är du välkommen att höra av dig!

Ännu så länge är den nya sidan under uppbyggnad och vi ber om överseende med det. Hittar du felaktigheter eller har du tips om rapporter eller andra nyheter som bör finnas med på sidan går det bra att kontakta charlotta.eriksson@regionstockholm.se. 

 

Senast ändrad 2023-06-15